divendres, 25 d’abril del 2014

JO DENUNCIO

JO DENUNCIO

Jo denuncio la falta de veracitat ens els mitjans de comunicació que es veuen supeditats als interessos dels governants. La majoria de les notícies més importants o rellevants que la gent del carrer hauria de saber se’ls amaga per la senzilla raó d’evitar una situació d’alerta i de rebuig contra els mateixos governants.

L’evidència d’això es troba en que quan alts càrrecs d’estats diferents es reuneixen amb la intenció de fer creure que el que busquen són solucions, pactes, idees o bé respostes per tal d’aconseguir una millora de les situacions que afecten a la població, no és tal cosa la que busquen, sinó, la seva rellevància, prestigi i també els interessos econòmics dels quals ells en puguin gaudir.

Els mitjans de comunicació davant d’aquests galimaties han de dur a terme diferents equilibris per poder buscar les paraules més acurades i encertades alhora de redactar a l’efecte de no disgustar o contradir aquests governants.

No vull dir amb tot això que no hi hagi diaris independents i periodistes, que sovint es juguen la feina i a vegades fins i tot s’exposen a situacions perilloses, per poder transmetre a la gent la realitat tal i com és, de la forma més clara i precisa possible. Tot i que comprenc que a vegades hi ha fets que no es puguin dir, per evitar situacions massa alarmants.

Sincerament voldria que les persones que llegeixen els diaris en puguin treure les seves pròpies conclusions del què de la notícia i no del com ha estat presentada, utilitzant sempre un criteri intel·ligent.  



Maria Alberich Martí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada