diumenge, 20 d’abril del 2014

JO DENUNCIO

Jo denuncio la dictadura dels vots, la manca de democràcia que estem vivint en aquests moments i especialment al nostre país, Catalunya.

Vivim amb la Constitució Espanyola des de fa 36 anys, els mateixos que va durar la dictadura el nostre país, i encara no hem assolit una democràcia plena com poden tenir països tan avançats com Estats Units, Alemanya i altres de l’entorn, i prova d’això la tenim entre nosaltres amb la petició de celebrar una consulta per la independència, que la dictadura dels vots no ens permet d’organitzar-la, emparant-se en una constitució, que si bé vam votar ara en resulta estranya i prohibeix els anhels de llibertat del poble de Catalunya.

Aquesta situació ha esdevingut com a conseqüència de les majories polítiques del Govern d’Espanya, ja siguin del Partit Popular (PP) o bé del Partit Socialista Obrer Espanyol (PSOE) i del fet que, per anar en contra  de Catalunya, totes les forces del Congrés dels Diputats parlen en una sola veu, que és la de fer callar el desig de la llibertat del poble Català. Això és democràcia? Les persones no poden decidir el seu futur? Sembla ser que em la democràcia Espanyola i sota la Constitució de 1978 això no és possible. Ens manca educació democràtica.


Al meu entendre la solució d’aquesta qüestió ha de passar, de forma inexcusable per una llei de consultes al Parlament de Catalunya i, com que probablement qualsevol llei o resolució que emani de les Institucions Catalanes serà anul·lada pel Tribunal Constitucional,  només ens queda l’empara de les Institucions Europees les quals, més avesades a la democràcia, permetin el poble Català poder decidir el seu futur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada