dijous, 17 d’abril del 2014

JO DENUNCIO

Vull denunciar un fet que des del meu punt de vista afecta a tots els equips tan locals com visitants que han de jugar dintre el pavelló de Berga i els seus aficionats. Em refereixo a l’estat lamentable de la teulada del pavelló de Berga, que actualment serveix més de colador que no per desenvolupar la funció bàsica d’una teulada, protegir de la pluja. Els dies que plou els equips no poden fer us de la pista perquè queda coberta d’aigua per les nombroses goteres que presenta la teulada. La solució sembla fàcil, es va arreglar el  pavelló vell per poder dur a terme la practica d’esports en pista, però sorpresa! El pavelló vell arreglat fa pocs anys també presenta goteres, apart que el tipus de terra no seria el més adequat per la pràctica esportiva.
El pavelló tot i tenir uns quants anys no te res a envejar a altres pavellons més nous que he visitat. El problema és que quan van construir el pavelló molt avançat per l’època van estalviar-se diners sobretot en la teulada. La teulada del pavelló es formada per un conjunt de plaques metàl·liques unides entre si per uns quants claus. El problema es que l’aigua es filtre entre les plaques i els claus i d’aquesta manera es generen les goteres que tantes molèsties provoquen. S’ha intentat alguna solució com per exemple posar un compost que tanqui la obertura entre les plaques i els claus, però dura poc temps perquè amb els canvis de temperatura es trenca.

La solució que s’hauria d’haver pres fa molt de temps és canviar tota la teulada, concretament fer una teulada amb un sistema diferent ja sigui per mitja de teules o qualsevol altre mètode que asseguri l’aïllament complert de la pluja. La solució requereix una gran inversió però és la solució definitiva a aquest problema que fa tant de temps que patim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada