dilluns, 21 d’abril del 2014

Jo denuncio

Jo denuncio la manca de recursos públics envers l’educació i la sanitat. Actualment en el nostre país està patint unes grans retallades que afecten directament a aquests dos àmbits.

Des del meu punt de vista perquè hi hagi l’estat del benestar s’han d’assegurar aquests dos grans pilars com són l’educació i la sanitat. si un país inverteix en educació i aconsegueix extreure el màxim de cada alumne la societat d’aquella generació funcionarà ja que tothom podrà donar el màxim d’ell mateix. La sanitat és molt necessària en l’estat del benestar ja que vetlla per la salut dels ciutadans i crea una seguretat en tots ells.
Hi ha molts països, la majoria al nord d'europa, on tenen aquesta creença i inverteixen molts diners en sanitat i en educació. Encara que a vegades es creu que quantes més hores vas a classe més aprens però això és mentida ja que a aquests països fan menys hores lectives, a les tres de la tarda com a molt tard són a casa, i els seus resultats són molt superiors. 


A l’estat espanyol aquests dos punts fonamentals s’estan destruint poc a poc ja que es dona preferència a salvar l’economia i per tant a rescatar els bancs que no pas a garantir el estat del benestar tant essencial per les nostres vides. Per això jo denuncio la falta de visió de futur de l’estat al prioritzar l’economia abans que l’educació i la sanitat, penso que si hi hagués aquesta visió de futur es crearia una educació amb tots els recursos necessaris perquè la pròxima generació creixi amb uns bons fondament i siguin el pilar del futur.                                                          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada