dijous, 24 d’abril del 2014

JO DENUNCIO LA MODA

Jo denuncio la moda ja que en la societat actual la moda marca la classe social a la que pots pertànyer,és una expressió cultural, marca la teva personalitat, és el medi de comunicació entre adolescents i sobretot marca el físic que ha de tenir una persona. Però hi ha d’altres que pensen que no és més que coses passatgeres sense cap tipus de importància. 

La moda al igual que el món que ens envolta indirectament ens diu com hem de ser físicament per poder entrar en aquell vestit que tant t’agrada, i parlo de vestit perquè aquest tipus de problemes el pateixen més elles que no pas ells. Les dones majoritàriament sempre ens deixem portar pel que dirà la gent del teu aspecte físic, que si estic gorda, que sinó tinc pits per du aquell escot, que si els pantalons arrambats al cos són molt macos però no soc capaç de comprar-los per que trobo que hem queden fatal i per tant he de baixar de pes... entre d’altres coses que sense que ens adonem acabem per no estimar-nos a nosaltres mateixes com a persones intentant ser la dona perfecta. Problemes com aquest comporten malalties tant greus que no tenen prou amb fer una mica d’esport i tenir una dieta saludable que han de recórrer a mètodes tant nefastes que acaben per portar-les al llit d’un hospital.

D’altra banda aquestes modes també comporten un problema secundari que són els conflictes entre pares i fills, pel fet de que et puguin dir que no els hi agrada com vas vestit genera discussions amb respostes dolentes com  “No ets tu qui ho fa servir soc jo i per tant m’ha d’agradar ami”. O pot generar discussions també la marca de roba que t’agradaria portar però que no pots comprar per la teva situació econòmica.


Una de les solucions seria educar millor a la societat per tal de que deixi de ser vanitós, deixar de mirar únicament l’aspecte físic, s’hauria de començar per trobar-se amb un mateix i posteriorment escollir la moda a la qual et sents millor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada