dimecres, 16 d’abril del 2014

Jo denuncio

Jo denuncio la falta de vocació que tenen algunes persones al exercir un treball. En aquests moments de crisis on tantes persones es troben en situacions adverses i sense feina; vull denunciar la manca d’ il·lusió en que algunes persones s’ agafen la seva professió, ja siguin mestres, empresaris o policies. Algú podria pensar que això no pot millorar ja que les persones som com som i si algú es “vago” ho és i punt, però jo crec que  no es realment així, tots podem millorar en molts aspectes.

M’ agradaria que aquestes persones s’ adonessin que realment són uns privilegiats, que tenen la possibilitat de guanyar un sou, encara que sigui baix, i poder tirar endavant. Per aquest motiu, demano a tots aquells/es que no realitzin el seu treball de cada dia amb suficient il·lusió, ganes i esforç que es parin uns moments a pensar amb les persones que es lleven cada matí sense saber si podran menjar o posar-se unes sabates noves perquè les velles s ‘ han trencat i en aquelles altres que cada día surten a buscar un treball. Només si elles mateixes s’ adonen que no estan donant el màxim, i decideixen millorar, crec que la societat milloraria en molts aspectes relacionats com l’educació i la sanitat.

Tot això dit fins ara, també seria aplicable a tots nosaltres, els estudiants, que en molts moments no dediquem prou esforç i sobretot il·lusió a la hora d’ anar a l’ institut o de fer les tasques diàries que els professors ens manen. Per aquest motiu, tots ens podem fer una crítica personal i preguntar-nos “Estem satisfets amb el nostre treball?” o “Podríem fer les coses amb més esforç?”. Com ja he dit abans, si tots ens preocupem de millorar personalment, la societat millorarà... i molt!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada