divendres, 25 d’abril del 2014

Jo denuncio

Jo denuncio la qualitat d'alguns programes televisius, que donen uns valors totalment contraris a la cultura i l'educació.

Cada vegada hi ha més programes a la televisió els quals el seu únic propòsit és fer diners, i per tant no els importa gens els valors que transmeten a la gent que ho mira, ja sigui perquè vulgui mirar-ho o per casualitat, ja sigui una persona adulta, un jove o un nen. La causa més important d'aquest problema és que la gent ho mira, i dona popularitat a aquests tipus de programes, encara que només ho facin per desconnectar moltes vegades, haurien de pensar quines conseqüències pot suposar donar més visualitzacions a certs programes que no aporten res en cap mena de camp. Uns clars exemples dels programes als que em refereixo són els coneguts "Jersey Shore", "Gandía Shore", etc. que es van fer molt populars ara ja farà un temps, o l'actual "Mujeres y hombres y viceversa".

La solució més fàcil seria que deixessin d'emetre aquest tipus de programes, que a més tenen un gran impacte a la població juvenil en molts sentits, però tal com està l'economia tothom aprofita per treure diners d'on pot, encara que això comporti un impacte negatiu. Per tant, la solució que quedaria seria que la gent parés de mirar aquesta mena de programes, cosa que és molt difícil, per no dir impossible, ja que per desgràcia molta gent prefereix veure això que no pas per exemple obrir un llibre, que segur que li aportarà uns valors molt més culturals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada