divendres, 25 d’abril del 2014

Jo denuncio

Jo denuncio una situació a la qual qualsevol de les dones ens podem trobar. El maltractament a la dona, un fet molt freqüent en el nostre país, un camí negre en el que et pots sentir perduda, sola i abandonada.

Pots arribar a trobar aquella persona que t'ho doni tot per ser feliç, que et doni forces per lluitar el dia a dia i que  sense tu ser conscient de la realitat porti una màscara amagant la seva pròpia malaltia. Ja no es parla de obsessió, ja es tracta d'un concepte molt més gran. Una persona amb aquests problemes no està feta per estar amb cap tipus de fèmina ja que no n'és del tot conscient dels seus actes. Injust per la dona i per tots aquells que l'envolten, que aquesta rebi danys físics i morals. No ha de ser una vida fàcil, perquè un cop la veritat ha sortit a la llum queda la fase de superació i ja no simplement això sinó que aquest trauma li pesarà per la resta dels seus dies.

Tot té solució. Per poder acabar amb aquest conflicte social és essencial que la víctima denunciï el més aviat possible l’assetjament per tal d'evitar que la situació s'agreugi.


La societat hauria de prendre consciència d'aquest fenomen per tal de detectar els casos que tenim a prop.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada