dimecres, 14 de maig del 2014

JO DENUNCIO

Jo denuncio a l’estat en que es troben moltes famílies que no poden pagar els estudis als seus fills a causa dels alts preus que l’educació actual ofereix.

Cada vegada els preus dels estudis són més alts a la majoria d'instituts o universitats, fent que moltes famílies no es puguin permetre pagar els estudis als seus fills. Cap a quin tipus de societat ens estem anant? Cap a un societat on només uns pocs privilegiats podràn tindré estudis?

 El preu del estudis han augmentat entre un 13% i un 26 % per curs, fent que la majoria de centres educatius vegin reduïda la plantilla d'estudiants que tenen. 
Els estudiants i el professorat ja estan farts, diuen prou a les retallades d’educació , però quina és la solució del govern? Utilitzar la força per fer callar aquestes veus, fer veure que no existeixen i així el problema ja no hi és.  Vosaltres creieu que aquest és un comportament raonable per part del govern?

Jo crec que una solució és que el govern inverteixi més diners al camp de l’educació i no en altres que nomès beneficia als bancs i als mateixos politics, ja que l’educació permet que aquest país tingui futur i evolucioni.         

El dret a l’educació és un dels drets més importants que hi ha, ja que sense ell no podríem evolucionar com a persones i com a societat. Per aquesta raó s’ha de solucionar aquest problema el més aviat possible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada