dijous, 12 de setembre del 2013

CONCURS FOTOFILOSOFIA

Benvolguts alumnes,

Amb les últimes capbussades de l'estiu arriba el setembre i amb ell l'inici d'un nou curs escolar amb noves il·lusions i les piles ben carregades. Per això us proposo dur a terme una activitat per anar agafant el ritme del curs.

Per tal de celebrar  la Jornada Mundial de la Filosofia de 2013 ( novembre) es convoca per setena vegada la Mostra de fotofilosofia. Es busca enriquir el pensament filosòfic a secundària tot aprofitant la creativitat de l'alumnat i cercant noves formes de col·laboració entre els departaments de Filosofia dels instituts.


L'activitat consisteix en aplegar "espurnes de pensament" fetes per vosaltres i expressades en una fotografia digital acompanyada d'un títol en forma de pregunta vinculada a la filosofia.





BASES DEL CONCURS

1. Cada post correspon a un alumne/a.

1.1 En el títol s'hi ha d'escriure el número del post  i la pregunta.
1.2 dins el post es puja la fotografia en mida gran i centrada.
1.3 Al peu d'aquesta, al marge dret, s'escriu "Feta per + nom".

2. Els posts han de ser originals. No es permet extreure fotografies d'internet. El format de les fotografies ha de ser JPEG. El pes del fitxer no pot ser superior a 600 kb (Blogger les redueix automàticament).

3. Les fotofilosofies podran ser publicades en altre llocs. Es sotmeten a llicència Creative Commons de reconeixements, ús no comercial i sense modificació.

4. Es seleccionarà un 10% de les millors fotofilosofies de totes les presentades per cada centre.L'acte públic es farà el dia 21 de novembre a les 17 hores a l'Aula Magna de la Facultat de Filosofia de la UB, on assistiran els autors i autores i en rebran el reconeixement. Alguns criteris de valoració: pregunta ben construïda, relació amb la fotografia, originalitat de les relacions.

5. Data màxima d'entrega:  30 de setembre.    

6 .L'incompliment de qualsevol d'aquestes normes comportarà la no qualificació de l'exercici.

Bon inici de curs a tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada